Lava VL0558 Sáčky pro suché zrání masa
Související produkty
Detailní popis produktu
Dokonalou chuť vyzrálého masa můžete získat i bez použití speciálních zracích skříní. Stačí použít zrací sáčky, ve kterých během 3-4 týdnů maso "zestárne" a získá tu nejlepší chuť a křehkost. Jenom dobře vyzrálé maso je ideální surovinou pro další úpravu ať už grilováním nebo pečením.
Charakteristika
- sáčky pro suché zrání hovězího masa nebo zvěřiny
- sáček fungující na principu membrány - jednostranně propustný pro vodní páry
- při zrání masa dochází k biochemickým procesům, kterými maso získává křehkost a plnou chuť
- maso ve zracím sáčku zraje cca 3-4 týdny v lednici (při teplotě cca +3°C)
- vhodné pro jakýkoliv typ vakuovacího zařízení
Obsah balení:
- 4 ks sáčků velikosti O / rozměr sáčku 250x400 mm (1,5-4 kg masa)
- 4 ks Vac-Aid pásků pro vysátí vzduchu vakuovacím zařízením
Doplňkové parametry
Kategorie: | Vakuové balení |
---|---|
Záruka: | 24 měsíců |
Hmotnost: | 0.047 kg |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat komentář